onderwijsstaking

Onderwijsstaking? Dat ziet er zo uit!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Vandaag doen ruim 4400 scholen mee aan de landelijke onderwijsstaking. In het hele land zijn protestacties en manifestaties aan de gang. Hoe verloopt de staking? Je ziet het op deze foto's.

onderwijsstaking
Leraren en ouders op de Dam in Amsterdam.

onderwijsstaking
Leraren en ouders lopen een protestactie in Den Haag.

onderwijsstaking
n van de demonstranten doet een oproep aan minister van Onderwijs, Arie Slob. Zou het gezien hebben?

onderwijsstaking
Leraren en ouders lopen een protestmars van het Wilhelminaplein naar het Excelsiorstadion in Rotterdam.

onderwijsstaking
Leraren hebben de ingang van het ministerie van Onderwijs geblokkeerd met speelgoedtractoren. Ze willen met deze actie duidelijk maken dat ze meer geld willen voor het onderwijs. No teacher, no farmer. No farmer, no food.

onderwijsstaking
Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, ging vanmorgen in gesprek met een demonstrant. Vandaag is er een debat in de Tweede Kamer over de onderwijsbegroting. Om iedereen een plek te geven is er een zaaltje opengesteld en zijn in de centrale hal 150 stoelen neergezet.

onderwijsstaking
De onderwijsstaking in Den Haag en het grote lerarentekort in het basisonderwijs is volgens Rutte een topprioriteit. In 'Zondag van Lubach' haakten ze daarop in met t-shirts met de tekst toprioriteit. Met expres de spelfout. Deze leraren hebben geen t-shirt, maar maakten wel een spandoek. Zonder spelfout!

onderwijsstaking
Jesse Klaver (GroenLinks) en leraren tijdens de onderwijsstaking in Den Haag.

Anderen lazen ook: Lola (15) wandelt 127 kilometer naar klimaatstaking of Foto's: de klimaatstaking in vijf opvallende momenten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren