AFP

Op deze dag gaat prins Harry trouwen met Meghan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Zaterdag 19 mei 2018. De échte fans van het Britse koningshuis hebben deze datum al geblokkeerd in hun agenda. Het is namelijk de dag van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle!

Nog geen maand na de bekendmaking van de trouwplannen, is de datum vastgesteld. De twee geven elkaar het ja-woord in de St. George's Chapel in Windsor Castle. Koningin Elizabeth, de oma van prins Harry, heeft haar toestemming gegeven voor de bruilof in de kapel. Over vijf maanden is het zover.

Romantisch aanzoek

Prins Harry leerde Meghan via vrienden kennen. Sinds juni 2016 hebben ze verkering. Al bij hun allereerste ontmoeting wist de prins dat de Amerikaanse actrice voor hem de ware was. In november vroeg hij haar ten huwelijk. ‘Natuurlijk’ was zijn aanzoek romantisch, zei prins Harry daar tegen de pers. Ook heeft hij de ring zelf ontworpen. In een tv-interview vertelden prins Harry en Meghan over de verloving:

Prince Harry and Meghan Markle detail proposal and romance| First post-engagement Interview

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Prins Harry gaat trouwen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren