Optreden naar de haaien

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Het is de droom van elke danser: optreden naast Katy Perry tijdens de Super Bowl. Voor een wereldpubliek laten zien welke moves je in huis hebt. Maar dat ging voor deze danser een beetje mis. Nu wordt hij door de hele wereld uitgelachen.

Tijdens de pauze van de Super Bowl, dé American football-wedstrijd van het jaar, trad Katy Perry op. Ze zat op een gouden tijger, vloog als een vallende ster en danste met haaien. Haaien? Nou ja, dansers verkleed als haaien. Maar dat ging de rechterhaai wat beter af dan de linker: 

Katy Perry Teenage Dream California Gurls Super Bowl Halftime Show 2015 HD

Zou de linkerhaai vooraf geweten hebben dat hij in een onhandig vissenpak moest dansen? Het lijkt erop alsof hij dat pas op het allerlaatste moment te horen kreeg. Want zeg nou zelf, in een dwangbuis ben je nog flexibeler dan in zo’n haaienpak.

Meme
Toch is Left Shark razendsnel een begrip geworden. Hij verving de bloeddorstige haai op de filmposter van Jaws, straalt op Valentijnskaarten en werd geëerd met een tatoeage. Ook kun je nu al je eigen haaienpak bestellen voor Halloween. Left Shark is veranderd in een meme en 7Days knutselde vrolijk mee: 


Eerste haai op de maan, pasjes vergeten. 

 


Ging naar de Oscars, liet Jennifer Lawrence struikelen. 

 


Was nóg een keer bij de Oscars, photobombde Ellens selfie met de sterren. 

 


Debuteerde op het WK, liet Van Persie vliegen. 

 


Wilde rechterhaai ten huwelijk vragen, gaat mis. 

 


Stond op het podium bij de Screen Actors Guild Awards, gaf Naomi Watts een zetje. 

 


Deed mee aan Wie is de Mol, saboteerde de boel… 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren