Fastfood in het Witte Huis

President Trump trakteert sporters op fastfood

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een opmerkelijk feestmaal in het Witte Huis gisteren. De Amerikaanse president Trump trakteerde het American Football-team dat vorige week landskampioen werd, op een feestmaal van... hamburgers en patat.

Het was de tweede keer dat de Clemson Tigers sinds het presidentschap van Donald Trump kampioen werden. Trump was zo trots op hen, dat hij de spelers in de State Dining Room uitnodigde voor een fastfood-maaltijd, die hij naar eigen zeggen zelf betaalde. 

Lekker

De doosjes en bakjes met Big Macs en friet en pizza's waren uitgestald op zilveren dienbladen. 'Ik vind het allemaal lekker', zei de president tegen de pers. 'Het is fantastisch Amerikaans voedsel.' 

The White House 1547544850

Goedkoop

Op social media klonk kritiek. Ze vonden dat Trump zich er wel erg goedkoop vanaf maakt: 'Snelle rekensom. 300 maaltijden voor 8 dollar per stuk. De biljonair betaalde hiervoor 2.400 dollar.' Anderen vonden het een beschamende vertoning omdat fastfood niet past bij topsport. 

Anderen lazen ook andere artikelen over Donald Trump.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren