Instagram: @boef

Rapper boef is verloofd met Selma Omari

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Bruidstaart voor Boef! De rapper stapt met zijn vriendin Selma Omari in het huwelijksbootje. De twee zijn sinds februari een koppeltje. 

De rapper maakte het goede nieuws bekend via Instagram. Op een romantische foto is te zien hoe hij een verlovingsring om de vinger van Omari schuift. ‘Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig. Zij is de mijne. We zijn officieel verloofd’, schrijft hij. 

Verrassing

De verloving kwam voor veel fans niet als een verrassing. Het stel hintte al vaker te willen trouwen met elkaar. In vlogs van Omari kwamen de twee vaak verliefd in beeld. Omari heeft het grote nieuws nog niet op haar social media-kanalen gedeeld. 

Reacties

Vrienden zijn ontzettend blij voor het stel. Onder de Instagram-foto reageren rappers Ali B, Yung Felix, Bizzey, Frenna en Lil Kleine op de verloving. Ook fans van de rapper zijn enthousiast: 'Dit wil toch iedereen', schrijft iemand. En: 'Schattig koppel'. Ook reageren veel fans dat ze graag zouden willen dat het stel een kindje krijgt. 

Anderen lazen ook: Rapper Boef geeft duizend euro weg aan scholieren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren