video rapper donkere homoseksueel

Rapper scoort met videoclip over donkere homoseksueel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Heftig of niet, het nummer 1-800-273-8255 is een hit op internet. De videoclip, die gaat over het leven van een donkere homoseksuele jongen, is in twee weken tijd al miljoenen keren bekeken. 

De videoclip verscheen half augustus op YouTube en heeft ondertussen al meer dan 18.000.000 views. In de bijna zeven minuten durende video, wordt het verhaal verteld van een donkere homoseksuele jongen. 

Hulplijn

Als zijn vader erachter komt dat hij op jongens valt, wordt de jongen uit huis gezet en op school wordt-ie gepest. Hij raakt wanhopig en staat even op punt om een einde aan zijn leven te maken. Toch besluit hij een telefoon te pakken en een hulplijn (1-800-273-8255) te bellen. 

Heb je de video nog niet gezien? Hieronder staat-ie.

Logic - 1-800-273-8255 ft. Alessia Cara, Khalid

Sir Robert Bryson Hall II

Logic is de artiestennaam van de Amerikaanse rapper Sir Robert Bryson Hall II. Hoewel de aangrijpende videoclip misschien wel doet vermoeden, valt de 27-jarige hiphopper zelf niet op mannen. In 2015 trouwde hij met zangeres Jessica Andrea. De rapper werkt al een aantal jaar in de muziek en bracht al meerdere muziekvideo's, mixtapes en albums uit.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Korte film over verliefde jongens verovert je hart of 'Pride is voor iedereen'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren