Schiphol

Schiphol voor een nacht omgetoverd tot 'hotel'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
madelon meester
Madelon
Meester

Dat is balen: denk je lekker op vakantie te gaan, gaat je vlucht niet door. Het overkwam duizenden mensen maandag. Luchthaven Schiphol regelde veldbedjes om op te slapen en dat leverde bijzonder beeld op.

Vertrekhal 1 was volledig omgetoverd tot slaapzaal.

Schiphol

Dubbel pech

Een deel van de passagiers had overigens dubbel pech: hun vlucht was niet alleen geannuleerd, ze wisten ook geen veldbedje te bemachtigen. Zij moesten daardoor de hele nacht op de grond slapen.

Sommige mensen zijn blij met de service van Schiphol, anderen zijn juist boos. 'Ik ben heel kwaad', zei een reiziger tegen de NOS. 'Ik heb zeven uur lang in het vliegtuig moeten wachten. We kregen totaal geen info. Ik had graag meer willen weten.'

Drukte

Inmiddels zijn alle vertrek- en landingsbanen van Schiphol weer sneeuwvrij, maar het is nog wel erg druk op het vliegveld. Overal staan lange wachtrijen en ook vandaag gaan er 130 vluchten niet door. Dat komt doordat veel toestellen op andere vliegvelden zijn gestrand, door de sneeuwval van gisteren.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: In beeld: pret en problemen door sneeuw.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren