Scholieren geven leraren pannenkoeken met sperma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Heb jij ooit voor de grap zout in de koffie van een vervelende leraar gestrooid? Of een briefje met ‘Ik ben gek’ achter op zijn jas geplakt? Zeven Amerikaanse leerlingen worden ervan beschuldigd nog veel verder te zijn gegaan. Tijdens een kookwedstrijd op school zouden ze urine en sperma in pannenkoeken hebben gestopt.

De pannenkoeken waren vier maanden geleden een opdracht voor een kookwedstrijd waarbij de docenten de jury waren. Twee leraren zetten dus nietsvermoedend hun tanden in een paar van de pannenkoeken. Nu, vier maanden later dus, blijkt pas dat heet heel onsmakelijke pannenkoeken zijn geweest. De actie van de verdachten van 14 en 15 jaar kwam na uitgebreid politieonderzoek aan het licht.

Besmetten van voedsel

Drie scholieren worden nu verdacht van mishandeling door het doelbewust besmetten van voedsel. Vier anderen zijn medeplichtig omdat ze niet gezegd hebben. Dat meldt de Britse krant The Daily Mail vandaag.

Filmpje

Een van de leerlingen maakte met zijn telefoon een filmpje van het kookproces. Dat filmpje waarin hij sperma aan de pannenkoeken toevoegt, ging al snel rond door de hele school en leidde tot het onderzoek. Wat de leerlingen voor straf boven het hoofd hangt, is nog onduidelijk.

Anderen lazen ook: 17 februari: pannenkoekdag.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden