Selena Gomez kreeg nier van haar beste vriendin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Fans vroegen zich al af waarom ze afgelopen zomer zo weinig hoorden van Selena Gomez (25). Vandaag maakte ze op Instagram bekend dat ze een niertransplantatie heeft gehad. En extra bijzonder: ze kreeg de nier van haar beste vriendin.

Op Instagram zette Selena een foto waarop ze naast haar goede vriendin, actrice Francia Raisa, in het ziekenhuis ligt. Francia doneerde een van haar nieren aan Selena. Dat was nodig omdat Selena lijdt aan de ziekte lupus, een aandoening waarbij haar lichaam per ongeluk stoffen aanmaakt die ontstekingen veroorzaken. Door die ziekte zijn haar nieren aangetast.

Selena schreef dat ze graag het hele verhaal wil delen met haar fans, 'zoals ik dat altijd heb gedaan'. Dat heeft ze beloofd later te doen. 'Nu wil ik vooral mijn familie en geweldige artsen bedanken voor alles wat ze voor en na de operatie voor mij hebben gedaan.'

Ultieme cadeau

Maar vooral ook bedankt ze Francia, die haar 'het ultieme cadeau' heeft gegeven.

'Woorden schieten tekort om mijn mooie vriendin Francia Raisa te kunnen bedanken. Ik ben onvoorstelbaar bevoorrecht. Ik hou van je zusje.' Ook plaatste ze nog een foto van haar kersverse litteken:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Dikke tranen bij Selena Gomez of Lurkende Selena meest geliked.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren