Sevendays.nl is vernieuwd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kim
Einder

Een klein vreugdedansje op de 7Days-redactie. Vol trots presenteren we je het gloednieuwe, compleet opgefriste Sevendays.nl

De website heeft een nieuw, moderner jasje gekregen, dat veel beter past bij de in oktober gerestylde krant. Sevendays.nl is nu responsive, dus je kunt 'm ook op je smartphone of tablet bekijken. Bovendien hebben we ons enorme nieuws-, blogs- en recensiearchief afgestoft en deels meeverhuisd. Rechts van elk artikel schotelen we je nu een aantal gerelateerde stukken voor: kun je meteen verder lezen over hetzelfde onderwerp.

Achtergrond
En zoals je op de oude site misschien al had gemerkt, focussen we steeds meer op achtergrondverhalen. Niet zozeer het laatste nieuws dat je ook al op NU.nl en bij de NOS kunt lezen, maar uitlegstukken, overzichten en extra informatie. Waardoor crashte vlucht 4U9595 precies, in welke uithoek van de planeet ligt rampgebied Vanuatu in hemelsnaam en wat is er zo bijzonder aan Meerkat? Op Sevendays.nl ben je aan het juiste adres. Net als in de krant, uiteraard.

7Days op WhatsApp
Nóg iets nieuws: na Instagram, Twitter en Facebook is WhatsApp de nieuwste ‘social’ toevoeging aan 7Days. Als je je aanmeldt via het nummer 06-44 250 542 ontvang je (gratis) elke dag een van de beste verhalen van Sevendays.nl op je telefoon. Het blijft bij één bericht per dag, dus we spammen je niet. Je ontvangt het bericht in een individueel chatgesprek met 7Days. Wil je reageren, dan heb je direct contact met de redactie. Hier lees je er meer over. Een Snapchat-account volgt trouwens zeer binnenkort.

Bèta
Maar: we zijn er natuurlijk nog niet! Wat je nu ziet, is nog een bètaversie. Achter de schermen bouwen we de komende weken hard door. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: binnen niet al te lange tijd kun je de krant digitaal lezen en handig zoeken in ons recensieaanbod. Verder verdienen sommige site-onderdelen nog wat puntjes op de i. Het kan dus gebeuren dat nog niet alles (goed) werkt. Heb je een foutje ontdekt, krijg je een error, of heb je een goed idee om de site nóg beter te maken? Laat het ons hieronder weten of via redactie@sevendays.nl! De allerbeste tip belonen we met een slagroomtaart....

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren