The Simpsons willen stemmen van Harry en Meghan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

De makers van animatieserie The Simpsons hopen dat de Britse prins Harry (35) en zijn echtgenote Meghan (38) te strikken zijn voor het inspreken van de stemmen van de animatieversies van zichzelf.

Prins Harry en Meghan Markle hebben hun laatste verplichtingen inmiddels voldaan voor het Britse koningshuis en hebben nu tijd voor andere dingen. Eerder gaf Meghan Markle al aan dat ze zich weer op haar acteercarrière wil gaan richten. Er werd even gespeculeerd dat ze in zee zou gaan met Disney. Meghan had namelijk laten doorschemeren dat ze niets liever zou willen dan een rol in een superheldenfilm. 

Bel ons

Maar nu heeft de producent van The Simpsons, Al Jean (59), laten weten dat hij Meghan Markle graag een voice-over willen aanbieden voor het bekende programma. In een interview met Radio Times onthulde hij: 'We hebben het gehad over Harry en Meghan. Ik hoor dat ze voice-over werk wil gaan doen. Dus als ze dit lezen, bel ons.' 

Het koppel heeft nog niet gereageerd op het aanbod, dus of we de koninklijke stemmen straks echt zullen horen is nog even afwachten.

Impressie

De Britse krant The Sun maakte vast een impressie van hoe de twee er in de serie uit zouden komen te zien:

Anderen lazen ook: Racistische Apu moet weg uit de Simpsons.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden