The Sims 4

The Sims 4 is (tijdelijk) gratis te downloaden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De makers van The Sims 4 hebben het spel tijdelijk gratis online gezet. En dat is geen grap! Tot en met 28 mei kun je de game gratis op je account zetten, waarna je het voor altijd houdt.

Om The Sims 4 te krijgen moet je naar de website van Origin, de makers van het spel. Daar moet je inloggen of een account aanmaken. Eenmaal ingelogd, kom je op een scherm waar je The Sims 4 kan toevoegen aan jouw account voor precies nul euro. Beter wordt het niet! 

Verleiden

Origin geeft het spel natuurlijk niet zomaar vrij. The Sims 4 bestaat inmiddels al vijf jaar en het spel wordt niet meer veel verkocht. De game heeft in de tussentijd behoorlijk wat uitbreidingen gekregen (bijvoorbeeld Honden & Katten, Word Beroemd en Jaargetijden). Door The Sims 4 gratis weg te geven hopen de makers gamers te verleiden in het kopen van één van die uitbreidingen.

The Sims 4

The Sims 4 is het vierde deel van een van 's werelds populairste spellen. The Sims 3 is zelfs nog altijd de bestverkochte PC-game aller tijden: 8,02 miljoen keer. In de game creeër je jouw eigen karakters waarna je huizen voor ze bouwt. Vervolgens bepaal jij het leven van jouw virtuele Sim: van werk zoeken tot kinderen krijgen. De meest bijzondere nieuwe functie van The Sims 4 is dat je door de ogen van jouw Sim kan kijken.

Play FIRST PERSON Mode in The Sims 4!

Anderen lazen ook: 4 februari: Sims-dag.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren