Ronnie Flex en FamkeLouise

Single van Ronnie Flex en Famke Louise is uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het was even wachten: maar eindelijk is de nieuwe single van Ronnie Flex in samenwerking met Famke Louise uit. Het nummer Fan belooft een grote hit te worden.

De afgelopen tijd plaatste zowel Famke als Ronnie teasers van het lied op social media. Maar sinds vrijdag is hij dan eindelijk overal te beluisteren. In Fan zingen Ronnie en Famke dat ze fan zijn van elkaar omdat ze elkaar niet kunnen weerstaan. 

Negatieve reacties

Toen de rapper aankondigde dat hij met Famke ging samenwerken reageerde veel mensen negatief. Maar daar trok Ronnie zich niks van aan. Op Twitter schreef hij toen al dat de samenwerking een hit ging worden.

Ronell Plasschaert 1520006656

Afkicken

Het lied werd opgenomen terwijl Ronnie aan het afkicken was van zijn wietverslaving. ‘Ik ben heel blij dat mensen als Famke zijn langsgekomen toen ik daarmee dealde’, zei de rapper in een interview met RTL Boulevard. Wie goed naar het nummer luistert hoort stukjes van Famke Louise’s hit Op Me Monnie terug.

Bekijk hier de clip:

Ronnie Flex - Fan ft. Famke Louise (prod. Jack $hirak, Ronnie Flex & Jordan Wayne)

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Ronnie Flex naar kliniek voor wietverslaving.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren