Zonnebril met camera Spectacles

Snapchat heeft iets nieuws: zonnebril met camera

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ja, je leest het goed. Snapchatten kan nu ook met je zonnebril. Al wandelend door een pittoresk dorpje op vakantie of vanuit je strandbed aan de kust. Zo lang je jouw nieuwe zonnebril maar bij je hebt.

Hoe het werkt? Met een knopje op de zonnebril zet je de camera aan. Na tien seconden stuurt het apparaat de video automatisch door naar Snapchat. Vanuit daar kun je 'm daarna delen met al je volgens.

Word ik gefilmd?

Bang dat je straks van alle kanten wordt gefilmd? Geen paniek, rondom de camera gaan er lampjes branden zodra er wordt opgenomen. Handig hè? Dan weet je waar je op moet letten wanneer je iemand met zo'n nieuwe camerabril spot. 

Extra bijbaantje

De nieuwe brillen (Spectacles of Specs) zijn van Snap, het bedrijf van Snapchat. De zonnebrillen zijn in Amerika al even te koop, maar nu kunnen gadgetliefhebbers in Nederland 'm ook bestellen. De Spectacles is er in drie kleuren: koraalrood, zwart en turquoise. Je moet er wel even flink voor sparen (of een extra bijbaantje nemen) want de zonnebrillen kosten maar liefst honderdvijftig euro per stuk. Eén voordeel: je hoeft er niet speciaal voor naar een winkel, want ze zijn alleen online te koop.

Social media

Er zijn al verschillende mensen gespot met deze nieuwe bril. Hoe dat eruit ziet? Bekijk de foto's hieronder maar eens.

View this post on Instagram

#skiapache #ruidoso #snowboardingisfun #batman #spectecles

A post shared by eva (@dinnerthief) on

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren