sneeuwgezicht

Sneeuwgezichten: de nieuwe online challenge?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

Janneke (14) uit Zutphen had opeens zin om haar gezicht in de sneeuw te drukken. Ze maakte een foto van de afdruk en dat bleek er prachtig uit te zien!

Janneke, haar moeder en stiefvader gingen verder met afdrukken maken. Ze gebruikten daar verse sneeuw op motorkappen van geparkeerde auto's voor. 'We hebben door de hele buurt afdrukken gemaakt. 's Ochtends moeten er veel mensen verrast zijn met een afdruk op hun motorkap’, vertelt Janneke.

Uit de sneeuw

Het rare is dat op de foto's lijkt alsof de gezichten uit de sneeuw komen. Terwijl hij toch echt in de sneeuw gedrukt is. Dat komt door het lichteffect van de flits.

Nieuwe challenge

Nadat Janneke de sneeuwgezichten op Twitter had gezet, kreeg ze veel reacties. 'Misschien kunnen we een snowface challenge beginnen', bedacht Janneke toen. Hier zijn vast tips voor een goede 'snowface' mocht je mee willen doen aan de challenge: 1. Gebruik verse sneeuw, 2. Druk niet te hard en 3. Maak de foto met flits.

Zelf proberen

Een paar redactieleden van 7Days deden mee aan de challenge. Of dat goed gelukt is? Oordeel zelf maar.

jacqueline snowface

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: In beeld: pret en problemen door sneeuw

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren