Spoorloos Colombia

Spoorloos-duo terug naar Colombia na ontvoering

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Bijna drie maanden geleden werden tv-makers Derk Bolt en Eugenio Follender, tijdens opnames voor Spoorloos in Colombia, ontvoerd. Ondertussen zijn de tv-makers er alweer teruggeweest.

De aflevering waarvoor het Spoorloos-duo in juni naar Colombia afreisde, moest nog worden afgemaakt. Nog geen maand na de ontvoering gingen de mannen daarom terug naar het Zuid-Amerikaanse land.

Niet luisteren

Melchior Follender, de zoon van cameraman Eugenio, vertelde een paar maanden geleden in een interview: 'Of mijn vader weer op reis mag? Hij zegt altijd dat hij terugkomt voordat-ie op reis gaat en daar heeft hij zich wel aan gehouden. Maar, voorlopig mag hij niet meer naar Colombia van mij.'

Melchior ontvoering Colombia

Daar heeft hij zich niet helemaal aan gehouden. In Colombia zijn Bolt en Follender op zoek gegaan naar de biologische moeder van de geadopteerde Margriet. Maandagavond (vanaf 21:15 uur op NPO 1) is het resultaat te zien in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Spoorloos.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 'Ik moest huilen van geluk toen mijn vader vrij was' of Deze Nederlanders werden net als presentator Derk Bolt ontvoerd

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren