Straf voor Dave Roelvink

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Hij reed met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam. Hij was agressief tegen een motoragent. En hij had ook nog eens veel te veel gedronken. En dus krijgt Dave Roelvink (24) straf. 

Vandaag stond hij voor de politierechter in Amsterdam. Voor het rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en een forse snelheidsovertreding krijgt hij een taakstraf van 40 uur en een boete van 1750 euro.

De dj en zoon van Dries Roelvink mag ook zes maanden niet zelf rijden. 'Het is niet de eerste keer dat u rijdt onder invloed', zei de rechter streng. Drie jaar geleden werd Dave ook veroordeeld voor een vergelijkbaar incident.

180 kilometer per uur

Dave Roelvink werd in augustus aangehouden door de politie toen hij met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam reed, waar maximaal 100 kilometer per uur gereden mag worden. In de Coentunnel parkeerde hij zijn auto en werd agressief tegen een motoragent. Hij had ruim 2,5 keer te veel gedronken.

Op Instagram reageerde hij al op zijn straf. Hij legt zich er bij neer en belooft het niet meer te doen.

Anderen lazen ook: Nieuw soort taakstraf voor jonge hackers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden