Thailand_boys missing

Thaise voetballers verrast door voetbalheld Zlatan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Het was een grote verrassing voor de twaalf Thaise voetballers die afgelopen zomer wereldnieuws werden (omdat ze vastzaten in een grot). De jongens vertelden hun verhaal in de televisieshow van Ellen DeGeneres, en ineens zat voetbalheld Zlatan Ibrahimovic naast hen op de bank.

De twaalf jongens en hun coach kwamen in juli vast te zitten in een grot in Thailand. Ze werden ingesloten door water toen zware regen het ondergrondse gangenstelsel blokkeerde. Bij hun reddingsoperatie kwam een duiker om het leven.

Hoop houden

Ellen DeGeneres had de jongens in haar praatprogramma uitgenodigd om ze te laten vertellen over wat er toen allemaal gebeurd is. Het gaat nu goed met ons, zeggen de jongens via een tolk. 'We waren niet bang en bleven hoop houden', vertelt de coach. We wisten dat er iemand zou komen om ons te redden.'

Teamspirit

En dan heeft Ellen DeGeneres nog een verrassing voor het team: stervoetballer Zlatan Ibrahimovic wandelt de studio binnen. Hij zegt: 'Deze kinderen zijn veel moediger dan ik. Zij hebben teamspirit, geduld en geloof in elkaar getoond. Ze zijn het beste voetbalteam in de wereld.'

Bekijk de video van de ontmoeting hier: 

Ellen Talks to Thai Soccer Team in Their First In-Studio Interview Since Cave Rescue

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Thaise grotjongens naar huis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren