Foto: ANP

Thijs H. opgenomen in psychiatrische kliniek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

De 27-jarige Thijs H. uit Den Haag, die verdacht wordt van drie moorden, moet worden opgenomen in de psychiatrische kliniek het Pieter Baan Centrum. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist.

Thijs H. wordt officieel verdacht van de moorden op een 56-jarige vrouw uit Den Haag en een 63-jarige vrouw en 68-jarige man uit Heerlen. Hij werd woensdag opgepakt. Toen werd ook bekend dat hij in behandeling was bij een GGZ-instelling in Maastricht. 

Voorarrest

Het voorarrest van H. is nu eerst met twee weken verlengd. Daarna wordt besloten of hij nog eens negentig dagen in voorarrest moet zitten. Daarna moet hij voor het eerst voor de rechter verschijnen. H. zit in beperkingen. Dat betekent dat hij met niemand contact mag hebben, behalve met zijn advocaat.

Onderzoek

De politie heeft inmiddels ongeveer vijftig mensen op de zaak gezet. De onderzoeksteams in Den Haag en Limburg werken samen om erachter te komen wat er precies is gebeurd. 

Anderen lazen ook: Wat weten we over verdachte Thijs H.?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren