geld

Tiener wint hoofdprijs van loterij op verjaardag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Dat is nog eens een fantastisch verjaardagscadeau: de hoofdprijs van de loterij winnen op je achttiende verjaardag! Het overkwam Charlie uit Canada.

De tiener kocht een lot om haar achttiende verjaardag te vieren. En je raadt het al: precies op dat lot - haar eerste zelfgekochte ooit - viel de hoofdprijs van de loterij. 

Prijs uitkiezen

De jarige jet moest daarna zelf haar prijs kiezen. Ze zou of een miljoen dollar in één keer ontvangen of duizend dollar per week voor de rest van haar leven krijgen. Ze koos voor de laatste optie. Omgerekend wordt er elke week ongeveer 600 euro op haar bankrekening gestort.

Patrice Lavoie 1522228237

Wat Charlie met al dat geld wil gaan doen? In elk geval reizen en studeren, zo liet ze de loterij weten. De tiener wil graag fotograaf worden en droomt van een baan bij National Geograpic. Nou, ze kan in elk geval vast een goede camera uitkiezen...

Anderen lazen ook: Vierde Maya (15) het duurste verjaardagsfeest ooit?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren