Tinder date Michelle en Josh

Tindermatch ontmoet elkaar na chat van drie jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Is je Tindermatch de moeite waard voor een serieuze date? Veel mensen hoeven daar niet zo lang over na te denken. Josh Avsec (22) en Michelle Arendas (21) uit Amerika wel, zij namen er rustig de tijd voor.

Al in 2014 matchten de twee op datingapp Tinder. Een gesprek om elkaar een beetje beter te leren kennen, bleef uit.

Sorry, sorry...

Waar potentiële stellen vaak erg benieuwd zijn naar elkaar, leek het alsof Michelle en Josh niet zo geïnteresseerd waren in elkaar. 'Sorry, mijn telefoon was dood', reageerde Michelle ruim twee maanden nadat Josh haar aansprak. Daarna ging het van 'sorry, ik stond onder de douche' tot 'sorry, ik zat in de les', steeds met tussenpozen van maanden.

Josh Avsec 1501078711

Legendarisch

Josh vond zijn chatgesprek met Michelle zo bijzonder, dat hij het op Twitter zette. 'Ooit zal ik dit meisje ontmoeten en dat zal legendarisch zijn', schreef hij erbij. Het gesprek ging viral en die ontmoeting kwam er. De Amerikaanse tv-show Good Morning America nodigde de twee uit. Josh en Michelle zagen elkaar live op televisie voor het eerst.

Tinder couple whose 3 years of messages went viral meets for 1st time on 'GMA'

Daten op Hawaii

En nu? Tinder was zo onder de indruk van het verhaal, dat ze Josh en Michelle naar Hawaii sturen om elkaar beter te leren kennen. Maar wel pas over twee jaar, zodat ze - geheel in hun eigen stijl - eerst rustig hun koffers kunnen inpakken.

Tinder 1501081805

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Zo kreeg de zeventienjarige Annegien 758.000 volgers of YouTuber overlijdt tijdens opnemen vlog.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren