doodskist

Tips: Wat te doen als je 30 uur in een doodskist ligt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Zou jij dertig uur lang in een doodskist kunnen liggen? Een attractiepark in Amerika heeft mensen uitgedaagd dit te doen in het teken van Halloween. Zes mensen mogen het proberen. Onder de volhouders wordt driehonderd dollar verdeeld. Zij mogen ook hun doodskist houden.

Die dertig uur in een doodskist doorbrengen is iets minder moeilijk dan het op het eerste gezicht lijkt. Je krijgt namelijk elk uur een plaspauze van zes minuten en het park zorgt voor eten en drinken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je telefoon op te laden. Dat verandert de zaak... Weet jij wat je zou doen als je dertig uur een vampier zou spelen? Hier zijn wat tips:

1. Bingewatchen

Geweldig! Nu heb je eindelijk alle tijd om die ene serie op Netflix af te kijken. Of blijf in de Halloweensfeer en begin aan het eerste seizoen van Vampire Diaries. 

2. Slapen

Het leven is al druk genoeg. Nu kun je eindelijk eens bijslapen. Hopelijk krijg je geen nachtmerries van je nieuwe bed.

3. Eten

Uhhh, gratis eten, ik zie geen probleem. Laat die pompoensoep maar komen!

4. Ontspannen

Word je toch een beetje zenuwwachtig van die krappe kist? Dan komen die paar lesjes yoga van vroeger eindelijk van pas. Er is niet echt ruimte om de zonnegroet te doen, maar een paar ontspanningsoefeningen kun je nu zeker gebruiken. 

5. Gamen

Download anders wat leuke games om je bezig te houden. Zo verbeter je bij Shoot the Pumpkin je online boogschietkunsten en schijnt Halloween Angry Birds heel verslavend te zijn.

6. Muziek luisteren

Gelukkig heb jij je hele spotifyplaylist gedownload en je oortjes bij je. Aanrader: This is Halloween van de film The Nightmare before Christmas. Dan horen de parkbezoekers misschien opeens keihard gezang uit de doodskist komen. 'This is Halloween, this is Halloween, Halloween, Halloween!!!'

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Halloween wereldwijd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren