remon bruinsma

Tweelingbroer vermiste Remon Bruinsma doet oproep

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Elf dagen is hij spoorloos: de 19-jarige Remon Bruinsma uit het Friese De Westereen. Zoekacties van de politie en tientallen vrijwilligers leverden niks op. Zijn tweelingbroer doet nu een emotionele oproep.

Bruinsma is in de nacht van 30 november op 1 december voor het laatst gezien in de binnenstad van Leeuwarden. Hij werd geweigerd bij een horecagelegenheid omdat hij te dronken zou zijn. 

Camerabeelden

Op camerabeelden is te zien dat hij tussen 01.30 en 03.00 uur wordt aangesproken door een horecamedewerker. Om 04.00 uur wordt hij nog gebeld, maar dat gesprek wordt weggedrukt. De student zou blijven slapen bij een klasgenoot, maar daar komt hij nooit aan. 

Emotionele oproep

De volgende ochtend wordt zijn telefoon gevonden door een voorbijganger. Zijn moeder geeft hem die middag als vermist op en plaatst meerdere oproepen op Facebook. Ze vraagt daarin of mensen die iets van Remon hebben gehoord of gezien zich willen melden. Omdat er na elf dagen nog steeds niks is vernomen van Remon heeft zijn tweelingbroer nu ook een oproep geplaatst.

Tweelingbroer vermiste Remon doet emotionele oproep

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Chenelva en Sheneeva (15) zijn een Siamese tweeling.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren