AFP

Vermiste tieners worden nu verdacht van moord

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Een mysterieuze moordzaak in Canada houdt de gemoederen flink bezig. Twee jongens van 18 en 19 waren eerst vermist, maar worden nu verdacht van de moord op twee toeristen en een man. Wat weten we tot nu toe?

Op 15 juli werden twee lichamen gevonden langs een snelweg in Noord-Canada. De slachtoffers: een Australische toerist en zijn Amerikaanse vriendin. Ze waren bezig met een rondreis en kwamen met pech langs de weg te staan. Ze zijn doodgeschoten.

Truck gevonden

Vier dagen later werd de afgebrande truck van Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) gevonden, 500 kilometer verderop. De twee zijn al beste vrienden sinds de basisschool en zouden naar het noorden gaan om werk te zoeken. De politie begon een zoektocht naar de twee, maar tijdens die zoektocht werd ineens het lichaam van een man gevonden. Dat was twee kilometer verderop. Hoe en wanneer de man is overleden is niet bekend. Wie hij is ook niet.

Blijf op afstand

Kam McLeod en Bryer Schmegelsky (zie foto bovenaan) zijn nu de hoofdverdachten van de drie moorden. De Canadese politie roept mensen op om uit te kijken naar hun grijze Toyota. En vooral op afstand te blijven, want de tieners kunnen dus gevaarlijk zijn.

Anderen lazen ook: Vaticaan opent graven in mysterie verdwenen tiener.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren