Brownies & downieS

Video: Brownies & downieS covert nummer Ed Sheeran

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ed Sheeran scoort hit na hit. Niet zo vreemd dus dat zijn nummers vaak worden gecoverd. Het personeel van Brownies & downieS in Zwolle deed dat wel op een heel bijzondere manier.

Brownies & downieS is een lunchrestaurant waar jongeren met een verstandelijke beperking werken. Daar wordt niet alleen maar hard gewerkt, er is ook tijd voor leuke dingen! Het personeel besloot een eigen versie van Shape Of You op te nemen. Alleen de stem van Ed werd behouden.

Instrumenten 

Alle geluiden zijn opgenomen in de lunchroom in Zwolle. Van blazen in flesjes en het dichtduwen van de kassa, tot het schoonmaken van het toilet en bonzen tegen de spoelmachine. De jongeren gebruiken geen instrumenten, maar spullen die ze tegenkomen tijdens hun werk bij Brownies & downieS. 

Liken en delen

Net zoals de officiële videoclip, is ook deze video een hit. De speciale versie van Shape Of You is al duizenden keren bekeken, geliked en gedeeld. Onder alle mensen die dat doen, wordt een lunch verloot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienstdownload onze gratis app of neem een proefabonnement op 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren