Video: Lied voor overleden Dascha (16)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

René Graafsma, de vader van Dascha (16) die vorige maand overleed na een avondje uit, heeft een lied voor zijn dochter gemaakt. Hij zette het donderdag op YouTube. 

‘Dascha... een leven om te delen’, zo heet het nummer dat op de Facebookpagina van Graafsma staat. Hij schreef mee aan de tekst van het nummer dat hij met behulp van anderen maakte.  

Dascha Graafsma

Onderzoek
Vorige maand kwam Dascha ‘s nachts onder een trein in Hilversum. De politie ging uit van zelfmoord, maar haar vader deed een oproep om haar dood verder te onderzoeken. Dat wordt nu gedaan. 

Tot nu toe is gebleken dat Dascha na vertrek uit de discotheek heel veel kilometer heeft gelopen en dat ze drank en drugs had genomen. Ook heeft ze ruzie gehad met een vriendin, vlak voordat ze de disco verliet. Vooralsnog wijzen alle aanwijzingen erop dat het toch om zelfmoord gaat, maar het onderzoek is nog niet afgesloten.

Er worden nog camerabeelden onderzocht, waarop ze misschien te zien is. Een tijdlijn van alle gebeurtenissen vind je hier

Afscheid
Zaterdag namen familie en vrienden afscheid van haar in Utrecht. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die woordvoerder van de familie is, noemde het afscheid ‘zeer indrukwekkend, prachtig, ontroerend en emotioneel’. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de papieren 7Days.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren