Vijf hilarische inhakers op Game of Thrones

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Eindelijk is het laatste seizoen van Game of Thrones begonnen. De hype rondom de serie is ongekend. Veel media en bedrijven besteden op een grappige manier aandacht aan de populaire serie. Dit zijn de vijf leukste inhakers op een rijtje. 

The Night King in de bak

De politie van het Noorse plaatsje Trondheim liep afgelopen week een bekende tegen het lijf: The Night King. De bad guy van Game of Thrones werd opgepakt voor het vernielen van een muur. Inmiddels zit The Night King dus in de bak, laat de politie op Facebook weten. Jon Snow en Daenerys Targaryen kunnen dus opgelucht ademhalen, want winter is in jail

LADbible 1555498497

Winter isn't coming after all. The mugshots are incredible 😂

Posted by LADbible on Monday, April 15, 2019

Game of Thrones kijken met je ouders

De HBO-serie is ook steeds vaker het onderwerp in reclames. In deze reclame van het Amerikaanse tv-kanaal HBO kijkt een gezin lekker op de bank naar Game of Thrones. Helaas is dat niet zo relaxed voor de twee kinderen. Die ergeren zich door aan hun ouders… 

HBO GO - Awkward Family Viewing

The Mountain als reclameheld

The Mountain, de sterkste man ter wereld, verdient naast zijn rol in Game of Thrones wat bij als reclame-acteur. Hij speelt bijvoorbeeld de hoofdrol in de commercial voor zijn eigen wodka-merk, maar de grappigste is toch wel deze van aan bruiswaterapparaat.

HeavyBubbles™ - Uncut

Lachwekkende vragen bij Saturday Night Life

Kit Harrington is vlak voor de start van het laatste seizoen te gast bij Saturday Night Life (SNL). De acteur presenteert het populaire Amerikaanse programma voor een gedeelte en doet dat op een hilarische manier. Het publiek krijgt namelijk de kans om vragen te stellen aan de vertolker van Jon Snow. Onder andere Emilia Clarke (speelt Daenerys Targaryan), The Night King en een stel Harry Potter-fans hebben wel een vraag voor de acteur.

Kit Harington Monologue - SNL

Bizarre Game of Thrones spin-offs

De spectaculaire serie komt bijna tot een einde, dus gonzen er al wat geruchten over mogelijke spin-offs door de gangen. Daar haakte SNL goed op in. De Amerikaanse show bedacht een flink aantal aparte en grappige spin-offs voor na Game of Thrones. Welke heeft jouw voorkeur? 

New HBO Shows - SNL

Anderen lazen ook: 7 dingen die je moet weten voor het laatste seizoen van Game of Thrones.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren