Game of Thrones

Vijf spin-offs waar we allemaal op wachten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Eindelijk is er meer duidelijkheid over de Game of Thrones spin-offs. Het tweede vervolg op de immens populaire serie is namelijk ook officieel bevestigd en gaat volledig draaien om huis Targaryen. Maar er zijn nog meer spin-offs waar met smacht op zitten te wachten. We zetten er vijf voor je op een rijtje.

1. Game of Thrones

Game of Thrones

Er is een heleboel te doen rondom Game of Thrones. Het laatste seizoen van de originele serie leverde heel wat boze fans op, want het zou slecht geproduceerd zijn. Daarom is de roep voor een spin-off nog luider. Die komt er in de vorm van The Long Night, een verhaal zonder draken en Targaryens dat volgens geruchten gaat over de bouw van de muur. Maar dat is niet alles. Sinds deze week weten we ook dat er een tweede spin-off komt. Die zal wel de nodige draken bevatten, want deze gaat over de Targaryens.

2. Harry Potter

Harry Potter

Harry Potter ken je vast in de vorm van Fantastic Beasts, maar er is volgens geruchten meer op komst. Schrijfster J.K. Rowling bracht in 2016 een theaterstuk (en scriptboek) uit genaamd Harry Potter en Het Vervloekte Kind. Daarin spelen de kinderen van onder andere Harry Potter en Draco Malfidus de hoofdrol. In de wandelgangen wordt gesproken over een verfilming van dit theaterstuk. Om daar nog een schepje bovenop te doen blijkt nu ook de originele cast betrokken te zijn bij deze verfilming. Een nieuw verhaal, maar met de echte Harry, Ron en Hermelien dus!

3. The Simpsons

The Simpsons

Een redelijk onverwachte spin-off is die van The Simpsons. De populaire animatieserie loopt al zo’n dertig jaar met succes, maar dat betekent niet dat ze moeten stoppen met vernieuwen. Disney zou namelijk bezig zijn met een spin-off én een nieuwe film. Al Jean, de producent van The Simpsons, vertelde in een speech: ‘Ik denk dat Disney instemt met alles wat we willen doen. Misschien doen we een korte serie over een bijfiguur of een nieuwe film.’ De tijd zal het leren.

4. Lord of The Rings

Lord of The Rings

De vierde in dit rijtje is zelfs al een tijdje bezig met filmen. Het Amerikaanse online platform Amazon is namelijk bezig met een serie over Lord of The Rings. Het verhaal speelt zich nog voor de originele Lord of The Rings- en The Hobbit-films. Ze hopen in 2021 klaar te zijn met filmen. De productie moet bijna één miljard euro kosten en vijf seizoenen opleveren. Een behoorlijke klus dus.

5. Kingsman: The Secret Service

Kingsman

Laatste in het rijtje is de populaire filmreeks Kingsman. Regisseur Matthew Vaughn onthulde namelijk dat er behoorlijk wat plannen op het programma staan: een derde film, een prequel, een televisieserie én een spin-off die de Amerikaanse tak (The Statesman) gaat volgen. Genoeg om naar uit te kijken in ieder geval.

Anderen lazen ook: Vijf hilarische inhakers op Game of Thrones.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren