Hardwell

Voorlopig laatste optreden dj Hardwell

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Hardwell geeft vanavond voorlopig zijn laatste optreden. Na de show neemt hij rust van zijn drukke en onregelmatige leven als dj. Dan gaat hij weer gewoon als Robbert van de Corput door het leven.

Het optreden in Ziggo Dome is onderdeel van het Amsterdam Dance Event, waar meer dan 2500 artiesten tot en met zondag optreden. Hardwell treedt op in samenwerking het Metropole Orkest. De show heeft de naam: Symphony: The Global Revolution of Dance. Hardwell kiest voor zijn laatste optreden voor een mix van dance-muziek van de afgelopen dertig jaar. Geen kaartje? Het concert is live te zien op de ADE livestream.

Sterker dan ooit

Op Facebook liet Hardwell vorige maand weten dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft en stopt met touren en draaien. Hardwell is niet van plan voor altijd te stoppen als dj. In een verklaring op zijn website schrijft hij: ‘Ik wil sterker dan ooit weer terugkomen, maar voor nu heb ik even tijd nodig om mezelf te zijn.’

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dj Hardwell: 'Natuurlijk ben ik er wel eens uitgestuurd.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren