WhatsApp 7Days

WhatsApp voor 7Days-LezersRaad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Via whatsapp hebben we contact met lezers die hun mening geven over actuele en belangrijke onderwerpen. Dat noemen we de 7Days-LezersRaad. Wil jij dat ook? Dat kan! Gratis en voor niets, uiteraard. 

Want wat vind jij van de ophef rondom K-Pop? Had je jouw mening willen geven in ons klimaatonderzoek? En wat wil jij van ons zien op Instagram? Over dat soort onderwerpen denk je als LezersRaad na. Je geeft je mening over de krant, website en onze social kanalen.

Ben je tussen de twaalf en achttien jaar en lijkt het jou leuk om regelmatig je mening te mogen geven en af en toe gebeld te worden door de redactie over bepaalde onderwerpen? Vul dan hier jouw gegevens in.

Aangemeld en dan?
Als je je aanmeldt voor de LezersRaad, krijg je wekelijks een berichtje van Sevendays.nl over een voor jongeren actueel en belangrijk onderwerp via whatsapp. Een must-read waar jij aan kunt bijdragen! We gaan je niet spammen en sturen niet meer dan één of twee berichten per week. Voor acht uur 's ochtends en na tien uur 's avonds houden we ons sowieso koest.

Ik heb geen WhatsApp!
Geen paniek! Er zijn nog genoeg andere manieren om ons te volgen. Via Facebook, Twitter en Instagram bijvoorbeeld. Binnenkort ook via Snapchat. En natuurlijk via de goede oude krant die elke vrijdag op je deurmat ploft.

Op deze WhatsApp-service zijn de privacyvoorwaarden van toepassing die je van ons gewend bent: lees hier meer.

Anderen lazen ook: 7 redenen om 7Days te volgen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren