7Days Jongere van het jaar

Wie verdient de titel 7Days Jongere van het Jaar 2017?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Welke jongere heeft dit jaar zoiets bijzonders gedaan, dat hij of zij de titel 7Days Jongere van het Jaar 2017 verdient? Ken jij iemand die anderen helpt of zich inzet voor een betere wereld?

Dit jaar reiken we voor de zevende keer de 7Days Jongere van het Jaar-award uit. Een prijs die getalenteerde jongeren in het zonnetje zet en laat zien dat jongeren veel meer kunnen dan volwassenen soms denken.

Van Martin Garrix tot Annegien Schilling

Vorig jaar ging de prijs naar Instagrammer Annegien Schilling (17). Het jaar daarvoor mochten YouTuber Joy (15) en biologietalent Christine Moene (19) de award mee naar huis nemen. Ook dj Martin Garrix, acteur Joes Brauers en zwemster Maaike de Waard waren ooit genomineerd voor de titel.

Wie wordt het dit jaar?

Het hele jaar door interviewt 7Days jongeren die iets bijzonders doen. We hebben dus al wat ideeën voor mogelijke kandidaten. Maar misschien ken jij nog wel iemand die deze titel ook verdient. Omdat hij of zij anderen helpt, zich inzet voor een goed doel of slimme ideeën heeft voor een betere wereld. Schiet er al een naam te binnen? Laat het hieronder aan ons weten!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren