Zoon Donald Trump: ‘Laat me met rust!’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger
Woudstra

Donald Trump Jr., de oudste zoon van de Amerikaanse president, wil geen bescherming meer van de geheime dienst. De presidentiële familie heeft constant bescherming en daar wil Jr. van af.

Hij zou meer privacy willen voor zijn gezin, schrijven Amerikaanse media. Want niet alleen Trump Jr., maar ook zijn vrouw en vijf kinderen hebben altijd iemand van de secret service om zich heen. De geheime dienst wil het verhaal niet bevestigen. Wanneer bekend wordt dat Trump Jr. niét beschermd wordt, zou hij een makkelijker doelwit vormen.

Heet hangijzer

De bescherming van de familie van president Trump is een heet hangijzer in de Verenigde Staten. De familie Trump zou binnen de kortste keren door het budget voor beveiliging heen zijn gegaan, vooral omdat de familie veel op reis is. De geheime dienst moet dan telkens meereizen.

Geen uitweg

Voor Donald Trump zelf is er géén uitweg, hij moét beschermd worden door de geheime dienst. De Amerikaanse wet schrijft voor dat de president beschermd moet worden.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Chelsea Clinton en Melania Trump zijn het een keer eens of Californië en China gaan tegen Trump in.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren