Rapper Macklemore scoort hit met oma

Macklemore scoort hit met oma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien
Jansen

Eieren smijten, sneakers shoppen en blèren in een karaokebar: de oma van de Amerikaanse rapper Macklemore vierde haar honderdste verjaardag nogal uitbundig. De video van het feest is inmiddels meer dan negen miljoen keer bekeken. 

‘Wat doe je hier, schatje? Je maakt me aan het huilen!’ Dat roept de 100-jarige Helen als haar kleinzoon, rapper Macklemore, haar huiskamer binnenstapt. ‘Vandaag’, antwoordt hij, ‘gaan we alles doen wat jij maar wilt.’ Dat wordt een heleboel: de twee stappen in een open cabrio en scheuren dwars door Californië. Ze gooien eieren stuk tegen oma’s huis, spelen spelletjes op een kermis, kopen een paar vette sneakers en doen een rondje karaoke. Tussen de bedrijven door laat Macklemore nog eventjes ‘Helen’ op zijn arm tatoeëren en regelt hij een stripper voor oma en haar beste vriendinnen. De dag eindigt met een adembenemende zonsondergang. De rapper maakte een video van de feestdag en zette zijn nieuwe nummer Glorious eronder. Een slimme zet, want oma werd in no time een internethit.

Beetje valsspelen

Maar eh… is zo’n lange dag niet een beetje vermoeiend voor iemand van honderd? ‘We deden er eigenlijk een paar dagen over’, verklapte oma deze week in haar plaatselijke krantje. En die cabrio? Daar heeft ze maar heel even in gezeten. Het stel reed vooral rond in een enorme camper met airco. Er was namelijk een hittegolf tijdens de opnames. 'De lol was trouwens wél hartstikke echt', zei oma. Ze is gek op haar familie en zou het liefst elke dag leuke dingen met ze doen.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens  Docu over het leven van Martin Garrix  of Het beste van YouTube Youstoub.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren