Dineren voor dapperen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Je moet geen last van hoogtevrees hebben, toevallig volgende maand in Los Angeles zijn en een paar honderd euro over hebben. Maar dan kun je wel dineren op hoog niveau. Letterlijk.

Aan de Californische kust wordt binnenkort een grote kraan geïnstalleerd waar een soort achtbaan-bakje aan hangt. In dat bakje passen ongeveer twintig mensen. Als die op hun plek zitten en ingesjord zijn in veiligheidsgordels, worden ze door de kraan omhoog gehesen. Niet om gillend en met hun armen omhoog door loopings en spiralen te suizen, maar om te, eh... eten. 

 
Dinner in the Sky is een culinaire belevenis. Het goedkoopste kaartje kost ongeveer 350 euro per persoon, maar dan heb je ook wat. 

Op ruim vijftig meter hoogte kunnen de gasten genieten van een viergangenmaaltijd, bereid door sterrenkoks. De restaurantgasten wordt wel gevraagd of ze voor het vastklikken van hun gordel nog even voor de zekerheid willen gaan plassen. Een wc is er namelijk niet boven.

Dinner in the sky - on the Beach !

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren