Kapot shirt

EK 2016: Scheurende shirts, lekke bal

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sytse
Wilman

Voor de spectaculaire doelpunten hoefde je niet te kijken naar de EK-wedstrijd Frankrijk - Zwitserland (uitslag: 0-0). Toch waren een paar opvallende momenten, die vooral op de lachspieren werkten.

Als kledingmerk is een groot voetbaltoernooi een perfecte kans om eens even flink reclame te maken. Dat pakte voor Puma gisteren anders uit. Miljoenen mensen over de hele wereld zagen hoe tot vier keer toe een speler van Zwitserland uit zijn shirt scheurde. Geen goede reclame dus. Puma gaat onderzoeken hoe dat kan. Ook wijst het merk erop dat de vier andere landen met Puma-shirts geen last hebben van kleerscheuren. Zou het dan toch aan de shirt-trekkende Fransen liggen...?

Paul Pogba ripping Granit Xhaka's shirt - Switzerland vs France 0-0

Ook concurrent Adidas zal hebben zitten balen voor de tv. Het sportmerk levert de officiële wedstrijdbal, maar ook die bleef niet heel. Bij een duel om de bal ging het ding lek. Dat gebeurt vrijwel nooit, dus ook dat is geen goed teken voor de kwaliteit.

France vs Switzerland Euro 2016 - Ball Blast Funny Moment

Tot slot trok ook de Franse middenvelder Pogba de aandacht. Niet alleen door zijn sterke spel en machtige schoten op doel, maar ook door de circusact die hij uithaalde. Hij klom over de rug van zijn tegenstander en even leek het erop dat hij op zijn handen verder zou lopen.

Switzerland - France | The Funniest Moment of the Game | EURO 2016 | NEW!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren