Naakt en met wolven naar het Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Douwe Bob kan zijn borst natmaken. Zijn nummer voor het Songfestival mag dan nog zo mooi zijn, de concurrentie is dit jaar moordend. Letterlijk zelfs. De Wit-Russische deelnemer Ivan (29) wil tijdens zijn optreden een roedel bloeddorstige wolven naast zich op het podium. En alsof dat nog niet opvallend genoeg is, wil hij daar poedelnaakt tussen staan.

De Wit-Russische deelnemer Ivan (die in het echt Alexander Ivano heet) wil tijdens het Eurovisie Songfestival op 14 mei in Stockholm een opvallend optreden neerzetten. Niet met een knappe choreografie of een glitterend pak, maar juist door zónder kleren op te treden. Bovendien wil hij zich op het podium laten vergezellen door een groep wolven.

De langharige Ivan (29) zei tegen de Russische zender Lifenews dat hij wel toestemming van de organisatoren van het Eurovisie Songfestival nodig heeft om de wolven mee te nemen. Bloot optreden zou volgens hem geen groot probleem zijn voor een publiek van tientallen miljoenen tv-kijkers.

Zou een spannend optreden dit nummer naar de finale weten te brengen?

IVAN - Help You Fly (Belarus) 2016 Eurovision Song Contest

Vrouw met de baard
Het is bepaald niet voor het eerst dat een songfestivaldeelnemer opvalt met een bijzondere act. In 2014 werd het Songfestival nog gewonnen door de Oostenrijkse Conchita Wurst, alias 'de vrouw met de baard'.

Conchita is eigenljk een man (Tom Neuwirth) maar gaat al sinds haar veertiende als vrouw door het leven en laat tegelijkertijd al jaren een baard staan. Zijn/haar belangrijkste reden daarvoor? 'Ik wil gewoon een baard. Het staat mooi.' Conchita Wurst won het Eurovisiesongfestival met het nummer Rise like a Phoenix

Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Austria) 2014 LIVE Eurovision Second Semi-Final

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis nieuws-app of neem een proefabonnement op de papieren 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren