Eddie twittert voor Britse NS

Stagiair Eddie (15) wordt Twitter-held

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Ook in Groot-Brittannië wordt volop geklaagd over de spoorwegen. Dat veranderde vorige week eventjes toen Eddie (15) stage kwam lopen bij Southern Rail en voor het bedrijf mocht twitteren. Iedereen werd verliefd op de jongen en zijn gevoel voor humor.

‘Hoi, Eddie hier! Hier op snuffelstage en klaar om jullie vragen te beantwoorden!’ Zo introduceerde de jongen zich vorige week dinsdag op het Twitter-account van de Britse spoorwegmaatschappij Southern Rail. Hij had de week ervoor al meegekeken hoe het moest en mocht daarna zelf aan de slag. Hij kreeg meteen honderden reacties binnen.

Dagelijkse dilemma’s

De meeste daarvan hadden niets met treinen of vertragingen te maken, maar gingen over dagelijkse dilemma’s, zoals wat je moet eten, hoe je thee met melk zet en of je liever tegen honderd paarden ter grootte van een eend zou vechten of tegen één eend zo groot als een paard. Eddie beantwoordde ze met geduld, eerlijkheid en humor.

Adam Winstone 1500372271

Southern 1500372392

Nieuwe minister-president?

‘Ik had gehoopt dat deze stage me zou helpen erachter te komen wat ik leuk vind om later te doen’, vertelt Eddie aan Sky News. ‘Maar dat is niet het geval, want alles is interessant.’ Vrijdag zat zijn stage erop. Eddie heeft al banen aangeboden gekregen. Sommigen hopen dat hij de nieuwe minister-president wordt. Hij heeft het aanbod in overweging genomen. Maar eerst gaat hij terug naar school.

Southern 1500373060

Ads 1500378640

Southern 1500379483

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Whatsapp deelt je nummer met Facebook: wat betekent dat? of Susan: 'Ik heb me door de auditie heen gebluft'

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren