I am the fart

Talentenjacht: wie heeft de beste scheet?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Viezeriken opgelet: er is nu een talentenjacht voor de beste scheet. Het winnende windgeluid dat via I am the Fart wordt gevonden, komt in de nieuwste South Park-game.

Op 17 oktober komt South Park: The Fractured but Whole uit. In dit computerspel speel je de rol van The New Kid. Je magische kracht is een betoverde anus die zulke krachtige winden laat, dat je ermee kunt tijdreizen. Om het beste scheetgeluid te vinden, heeft de serie de talentenjacht I am the Fart bedacht.

South Park: The Fractured But Whole - I AM THE FART | Official Trailer

Scheet op het podium

Flatulente fans van over de hele wereld kunnen een video van hun scheet inzenden. De wedstrijd is een parodie op alle muzikale talentenjachten. Zo zitten er in de jury een ‘onbekend beroemd meisje’, en Mr. Methane, een man die van zijn winderigheid een podiumact heeft gemaakt en ooit bij Britain’s Got Talent door de complete jury werd weggestemd.

De wedstrijd mag dan een parodie zijn, de prijs is wel echt. De winnaar wordt naar San Francisco gevlogen om in de studio het scheetgeluid op te nemen, dat daarna in de game wordt gemonteerd.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 'Sportschool viezer dan je wc-bril' of Vieze auto = prachtig kunstwerk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren