Filmrecensie The Hustle met Anne Hathaway en Rebel Wilson
2
Film

Josephine en Penny zijn allebei oplichters met mannen als hun favoriete doelwit, maar dat is ook meteen hun enige overeenkomst. Een prima basis voor een komedie, helemaal met Anne Hathaway en Rebel Wilson als zwendelaars. Maar helaas geen garantie voor gierende lachbuien.

Pokémon Detective Pikachu
4
Film

In Pokémon GO doken de wezentjes uit de bekende gamereeks al op in de echte wereld. Dat is in Pokémon Detective Pikachu net zo. In deze live-actionfilm herleef je vroegere tijden, al heeft de wereld van water-, gras- en vuurmonsters wel een wat duisterder jasje gekregen.

filmrecensie Baantjer het Begin
3.5
Film

Beginnen om half tien ’s avonds, een partner die het niet te nauw neemt met de wet en geen bakkie koffie op het bureau maar een borrel bij Café Lowietje. Ja, werken in de Amsterdamse hoerenbuurt is net even anders dan op Urk, merkt rechercheur Jurre de Cock in de film Baantjer het Begin. En dan is het nog maar zijn eerste werkdag.

Filmrecensie After
2
Film

Met een flutromannetje op zijn tijd is niks mis. Twee verschillende types die eerst niets van elkaar willen weten, maar dan... Natuurlijk krijgen ze elkaar, maar niet zomaar. Smullen, maar met alleen dat vul je geen film.

Recensie superheldenfilm Shazam!
4
Film

Shazam! Met dat ene woord verandert de veertienjarige Billy in een volwassen superheld. Maar met enorme spierbundels gepropt in een strak spandax-pak ben je er nog niet. Want hoe krijg je je superkrachten onder controle? En ook niet onbelangrijk: hoe krijg je dat pak uit als je nodig moet...

recensie Oscar-winnende klimdocu Free Solo
5
Film

Het is honderd minuten je adem inhouden. Zo spannend is de documentaire Free Solo waarin je rotsklimmer Alex Honnold volgt terwijl hij de bijna één kilometer hoge El Capitan in Yosemite National Park beklimt. En vanavond is-ie te zien op tv... als je durft!

filmrecensie On the basis of sex
2.5
Film

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. De perfecte dag om een film te kijken over een vrouw die al haar hele leven strijdt voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen: On the Basis of Sex over de Amerikaanse Ruth Bader Ginsburg.

Recensie van The Umbrella Academy
4.5
Film

Een pratende chimpansee als butler, een robotmoeder die elke nacht aan de oplader moet en twee tijdreizende huurmoordenaars. Raar? Nogal! Maar het maakt de nieuwe superheldenserie The Umbrella Academy ook heel verslavend.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

woordnerd
4.5

Susin Nielsen verrast je in Woordnerd met een perfecte mix van humor, innemende karakters en goed getimede ontwikkelingen.

De goudvisjongen
0

Angststoornissen zijn in. Tenminste, in boeken.

Beste Games

Playerunknown’s Battlegrounds
4

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel.

Battlefront 2
3.5

In Battlefront 2 duik je nog dieper de wereld van Star Wars in.

Need for Speed
2.5

In Need for Speed Payback draait alles om straatracen. Compleet met achtervolgingen, inhaalacties en botsingen. Een hoop spectakel dus.

Beste films

Filmrecensie Eighth Grade
5

Jezelf zijn is zo simpel. Gewoon jezelf niet veranderen om indruk te maken op anderen.

recensie Oscar-winnende klimdocu Free Solo
5

Het is honderd minuten je adem inhouden.

Filmrecensie Love Simon
4.5

Simon wil zich niet langer verstoppen voor de wereld. Hij houdt van jongens, nou en? Hij moet het alleen nog even vertellen aan die wereld...

Beste apps

Kitchen Stories
5

Wil jij je familie met kerst een uitgebreid diner voorschotelen maar heb je weinig ervaring in de keuken?

4

¡Hola! Droom jij ervan vloeiend Spaans te spreken? Of altijd al je Engels willen verbeteren? Duolingo kan je daarbij helpen!

4

Waarom je hoofd breken over ingewikkelde rekensommen als daar een app voor is?

Recensies