Kalvijn
4
Film

Niets is onmogelijk in de wereld van Kalvijn. Vorige maand nam de youtuber in een dag en een nacht een bioscoopfilm op. Met vijf vrienden, een handvol BN’ers én honderd dino’s.

Wat is dan liefde is romcom op zijn allerbest
4.5
Film

Gijs en Cato zijn allebei advocaat, maar dat is ook meteen de enige overeenkomst. Het ideale uitgangspunt voor een romcom. Dat de twee tegenpolen voor elkaar vallen is niet de verrassing van Wat is dan liefde, wel hoe ongelooflijk grappig en tegelijk totaal geloofwaardig dat gebeurt.

Foto: Reuters
4
Game

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone. Het is voor het eerst dat Nintendo de game uitbrengt voor mobiele telefoons.

Beeld Misfit 2
3.5
Film

Na het succes van de eerste Misfit-film is er nu een vervolg. Ondanks over de top- personages en cliché verhaallijnen is dit tweede deel verrassend grappig.

foto Paradiso Films - A-Rainy-Day-In-New-York
2.5
Film

Is een sappige romkom wel aan jou besteed? Dan val je vast als een blok voor A Rainy Day In New York van de beroemde regisseur Woody Allen. Maar het is verdraaid lastig om deze film los te zien van de controverse die hij met zich meebrengt.

4.5
Film

Na Jungle Book, Tarzan, Dumbo en Aladdin is The Lion King de volgende Disney-film die een make-over kreeg. Deze live-actionversie lijkt bijna een natuurdocumentaire, maar dan met pratende dieren en een (bekende) verhaallijn.

filmrecensie Yesterday met Beatles-muziek en Himesh Patel, Lily James en Ed Sheeran
4
Film

Als na een wereldwijde stroomstoring van twaalf tellen overal weer het licht aan floept, blijkt dat helemaal niemand zich meer The Beatles herinnert. Nou ja, de hele wereld min Jack. Dat is het bizarre, maar vooral grappige uitgangspunt van Yesterday.

MIB International
3
Film

De Men In Black hebben al in drie films de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In de nieuwste, MIB: International (in 3D) krijgen twee topagenten te maken met een nieuwe dreiging: een mol in hun eigen gelederen.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

woordnerd
4.5

Susin Nielsen verrast je in Woordnerd met een perfecte mix van humor, innemende karakters en goed getimede ontwikkelingen.

De goudvisjongen
0

Angststoornissen zijn in. Tenminste, in boeken.

Beste Games

Playerunknown’s Battlegrounds
4

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel.

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Battlefront 2
3.5

In Battlefront 2 duik je nog dieper de wereld van Star Wars in.

Beste films

Filmrecensie Eighth Grade
5

Jezelf zijn is zo simpel. Gewoon jezelf niet veranderen om indruk te maken op anderen.

recensie Oscar-winnende klimdocu Free Solo
5

Het is honderd minuten je adem inhouden.

Warner Bros - A Star Is Born
4.5

Na hits als Born This Way, Bad Romance en Alejandro was het de afgelopen tijd rustig rondom Lady Gaga.

Beste apps

Kitchen Stories
5

Wil jij je familie met kerst een uitgebreid diner voorschotelen maar heb je weinig ervaring in de keuken?

4

¡Hola! Droom jij ervan vloeiend Spaans te spreken? Of altijd al je Engels willen verbeteren? Duolingo kan je daarbij helpen!

Frame Lapse
4

De laatste tijd zie ik geregeld een timelapse voorbijkomen.

Recensies