Filmrecensie Mortal Engines
3
Film

In een verre toekomst rijden kolossale steden rond op enorme rupsbanden, speurend naar kleinere steden die ze kunnen opslokken om zo aan brandstof en eten te komen. 

All You Need Is Love
3
Film

Bij All You Need Is Love denk je waarschijnlijk meteen aan Robert ten Brink met alle bijbehorende herenigingen en liefdesverklaringen. Maar don’t worry, dit is geen filmversie van het bekende tv-programma. Het draait vooral om de verhalen eromheen.

Mary Shelley
3
Film

Mary Shelley groeit op in de boekwinkel van haar vader, gaat er op haar zeventiende vandoor met een getrouwde man en raak niet veel later zwanger. Haar leven is bijna net zo bijzonder als het wereldberoemde verhaal dat ze schreef. Niet zo gek dus dat het nu is verfilmd.

Foto: Netflix
2
Film

Een mooie stem, een goed uiterlijk en genoeg om over te schrijven. Negen zangers en zangeressen uit Los Angeles hebben alles mee om een ster te worden, maar toch lukt het niet. Daarom besluiten ze het in de nieuwe Netflix-serie Westside samen te proberen.

Leave no Trace
3
Film

Waar sommigen gruwelen bij de gedachte aan een kampeervakantie, leeft Tom in Leave no Trace al jaren met haar vader onder barre omstandigheden in een bos. Ze willen niet ontdekt worden, maar als dat toch gebeurt is er voor Tom geen weg meer terug.

recensie van de film Venom
3
Film

Met zijn indrukwekkende gebit bijt Venom het liefst mensen het hoofd af om daarna met zijn slijmerige tong de restjes op te likken. Gewoon, als tussendoortje. Deze superschurk uit de Spider Man-stripboeken heeft nu zijn eigen film.

recensie van theatervoorstelling De Krijtkring door De Toneelmakerij van Liesbeth Coltof
4
Theater

Wat neem je mee als je maar tweeënhalve seconde hebt om je boeltje te pakken? Wat stop je in je tas als de bommen vallen en de machinegeweren ratelen? Je tandenborstel? Je spaargeld? En wat als je moet kiezen? Met die vraag start de theatervoorstelling De Krijtkring van...

Warner Bros - A Star Is Born
4.5
Film

Na hits als Born This Way, Bad Romance en Alejandro was het de afgelopen tijd rustig rondom Lady Gaga. Maar de zangeres heeft niet stil gezeten. In A Star Is Born speelt ze niet alleen de hoofdrol, ook schreef ze een paar nummers voor deze muziekfilm.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Beste boeken

4.5

Anna Woltz (34) heeft gisterenavond tijdens het Kinderboekenbal in Haarlem de Gouden Griffel voor haar boek Gips gewonnen.

woordnerd
4.5

Susin Nielsen verrast je in Woordnerd met een perfecte mix van humor, innemende karakters en goed getimede ontwikkelingen.

De goudvisjongen
0

Angststoornissen zijn in. Tenminste, in boeken.

Beste Games

Playerunknown’s Battlegrounds
4

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel.

sony playstation VR recensie
3.5

Gamen in virtual reality (VR) was al een tijdje mogelijk, maar met de komst van PlayStation VR is het voor het eerst ook enigszins betaalb

Battlefront 2
3.5

In Battlefront 2 duik je nog dieper de wereld van Star Wars in.

Beste films

recensie Coco
5

Een animatiefilm over sterven en de dood. Dat klinkt loodzwaar.

Recensie: Black Panther
4.5

Wat Wonder Woman was voor DC Comics is Black Panther voor Marvel: een geslaagde superheldenfilm waarin zowel traditie als vooruit

4.5

Fans van de Marvel-superhelden kijken er al maanden naar uit: de nieuwe Avengers-film waarin meer helden dan ooit bij elkaar komen.

Beste apps

5

Er zijn genoeg apps te vinden waarmee je documenten op je smartphone kunt maken.

5

TransferWise is een app die het mogelijk maakt om geld over te maken naar een buitenlandse bankrekening zonder extra ‘verborgen’ kosten.

5

Heb jij aan het eind van je geld steevast een stuk maand over? Dan is de app Spendee onmisbaar op jouw telefoon.

Recensies