1Password
App

1Password

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Puck
Breed

1Password

3.5
1Password
Beschikbaar:
iOS
Prijs:
Gratis

Als het op wachtwoorden aankomt, zijn er twee soorten mensen. Personen die voor elk account een ander wachtwoord aanmaken en degenen die er altijd maar eentje gebruiken. Bij welke groep je ook hoort, de app 1Password komt altijd van pas.

De app werkt als een virtuele kluis op je telefoon. Die geef je een wachtwoord - weer eentje - en dan kun je aan de slag. In de kluis kun je al je accounts zetten: van Facebook tot Tumblr en van YouTube tot de schoolsite. De bijbehorende wachtwoorden staan overzichtelijk bij elkaar en je kunt ook automatisch inloggen op de website waarbij die horen. Zo hoef je nooit meer op het Wachtwoord vergeten?-knopje te drukken. Zorg er wel voor dat het wachtwoord van jouw kluis geheim blijft, anders liggen al je wachtwoorden op straat. Gelukkig sluit de app wel automatisch af als je tussendoor een andere gebruikt. 

Kan door 1Password een nieuw type mens ontstaan? Eentje die al z’n wachtwoorden op orde heeft? Wie weet hoor jij daar straks wel bij. Als je het wachtwoord van jouw kluis - ook wel master password genoemd - maar kunt onthouden.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden