App

Drupe

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Drupe

0
Beschikbaar:
Android
Prijs:
gratis

Berichtjes sturen doe je aan een hele waslijst mensen, maar er zijn er vast een paar met wie je heel geregeld contact hebt. Dan is het fijn als je die contactpersonen snel een app, Facebook-bericht of mail kunt sturen. Met de app Drupe gaat dat sneller dan ooit.

Drupe werkt eenvoudig. Zodra je de app hebt gedownload, verschijnt er een rijtje met vier gekleurde stipjes op je telefoonscherm. Dit rijtje blijft altijd staan, zelfs als je een andere app gebruikt. De stippen zijn klein en storen daardoor amper. Als je iemand een bericht wilt sturen, veeg je de vier stipjes open. Links van je scherm zie je jouw favoriete contactpersonen, die je natuurlijk handmatig kunt instellen, en rechts zie je alle mogelijke apps waarmee jij diegene een bericht kunt sturen. Je sleept je contactpersoon naar de app, bijvoorbeeld e-mail, en voilà. Je kunt contactpersonen ook samenvoegen in een groep en dan voor alle personen tegelijk een bericht aanmaken.

Het zal je verbazen hoeveel tijd je dit scheelt. Als je normaal iemand een bericht wilt sturen, moet je eerst je mail openen, de contactpersoon opzoeken en dan kun je gaan typen. Met Drupe ben je met twee veegbewegingen even ver, dus tel uit je winst. Een en al geluk met Drupe? Ja, eigenlijk wel, het scheelt tijd, het is hartstikke eenvoudig en nog gratis ook. Downloaden dus!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren