EasyMeasure
App

EasyMeasure

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Puck
Breed

EasyMeasure

3.5
Beschikbaar voor:
iOS
Prijs:
gratis

Je wilt weten hoe groot iets is maar heb geen meetlint bij de hand. Met je hand- of armlengte kun je het wel ongeveer inschatten maar het kan dus veel preciezer. Met de app EasyMeasure.

Deze app meet voorwerpen met behulp van de camera in je telefoon. Je hoeft er geen foto voor te maken. De app meet de hoogte, lengte of breedte van een voorwerp met de camera zelf. Wil je de maten bewaren of delen, dan maak je wel een foto. De naam EasyMeasure doet vermoeden dat de app heel makkelijk is in gebruik maar dat is ze helaas niet. De eerst tien minuten begreep ik niets van het vage scherm met die honderdduizend lijntjes. Tot ik ontdekte dat er ook een instructievideo is. Met wat puzzelen en geduld kom je uiteindelijk een heel eind. 

Met de app kun je niet alleen voorwerpen binnenshuis meten, zoals de lengte van een tafel of de hoogte van een kastje. Deze app meet veel meer. Ooit de hoogte van een gebouw willen weten? Of nieuwsgierig geweest naar hoe ver een bootje van de kant dobbert? Ook dat kun je meten. Vaarwel onhandige metingen met handen en voeten. Deze app is leuk én zal ook nog echt van pas komen. Ik zou zeggen: probeer ‘m zelf uit!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten