App

Frequency

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Caspar
en Alexander

Frequency

4
Systeem:
iOS, Android
Prijs:
Gratis

Videosites als YouTube en Dumpert zorgen al voor een onafgebroken stroom aan filmpjes. En dan hebben we het nog niet gehad over de video’s die je vrienden op Facebook en Twitter plaatsen. Hoe zorg je ervoor dat je hierin het overzicht niet kwijt raakt? Door de app Frequency te gebruiken.

Frequency verdeelt filmpjes over verschillende kanalen waardoor video kijken op je smartphone iets weg heeft van tv-kijken. Je kunt de kanalen zelf instellen. Bijvoorbeeld Facebook, YouTube en Comedy Central. Verder heeft Frequency verschillende kanalen die door de makers zelf zijn gemaakt. Deze filteren bijvoorbeeld op nieuws, sport, muziek, mode of viral-video’s.

Dit klinkt allemaal heel mooi, maar helaas is de app op dit moment vooral toegespitst op Amerikaanse gebruikers. Een minder bekende Nederlandse site als kanaal instellen, zit er op dit moment nog niet in. Je kunt sowieso geen enkel kanaal zelf instellen maar alleen kiezen uit sites die de app zelf voorstelt. Dit heeft ook tot gevolg dat niet alle filmpjes van Facebook in de app zichtbaar zijn. Jammer! Kijk jij vooral naar YouTube-filmpjes dan kan Frequency toch een uitkomst zijn.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten