App

HabitBull

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

HabitBull

3
Prijs:
Gratis (€ 2,50 voor meer dan vijf voornemens)
Beschikbaar voor:
Android

Net als Oud & Nieuw is ook het begin van het nieuwe schooljaar een perfect moment om goede voornemens te maken. Wil je meer boeken gaan lezen? Meer sporten en minder snoepen? De app HabitBull kan je hierbij helpen.

De app biedt de keuze uit zo’n zeventig goede voornemens zoals study, fitness, smoking en playing an instrument. Per voornemen stel je een doel vast en geef je aan of dit lukt. Dat kan met een snelle ‘ja’ of ‘nee’ of door het bijhouden van de tijd die je met je neus in de boeken of op de sportschool doorbrengt. De app helpt je door je herinneringen te geven op je vergrendelscherm en je overzichten te laten zien van je vorderingen. Wat houd je wel goed vol en wat vergeet je steeds? Volgens de app duurt het gemiddeld 66 dagen voor een goed voornemen een gewoonte wordt. Daarna kun je een nieuw doel kiezen.

HabitBull heeft nog veel meer opties. Er zijn overzichten in percentages, grafieken en een kalender waarop je kunt zien hoe lang je al bezig bent en hoe lang je het voornemen nog moet volhouden. De app heeft ook een forum vol tips, waar ook ervaringen worden gedeeld. De app, die volledig in het Engels is, is dus erg uitgebreid en daardoor ook een beetje ingewikkeld en chaotisch. Toch is het een goede manier voor het aanleren van nieuwe gewoontes. Met de gratis versie kun je maximaal vijf voornemens bijhouden. Met de betaalde versie zoveel als je wilt. Volgens mij heb je met drie voornemens je handen al meer dan vol. Succes!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten