App

Hardlopen met Evy

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Hardlopen met Evy

3
Prijs:
€ 3,99
Beschikbaar voor:
iOS, Android

Hardlopen is de ultieme sport als je wel een conditie wilt opbouwen maar niet teveel geld wilt uitgeven. Maar hoe houd je het vol? Door Evy. Zij zorgt ervoor dat jij bij de volgende piepjestest een 9 haalt.

Hardlopen met Evy is anders dan andere hardloop-apps. De voornaamste reden is de Vlaamse presentatrice Evy Gruyaert. Zij moedigt jou tijdens het rennen aan. Uit onderzoek is gebleken dat dit een positief effect heeft op je prestatie. Zo vertelt Evy je tijdens het rennen hoe lang je nog moet en of je hard genoeg gaat. Ook weet ze hoeveel calorieën je al hebt verbrand. Af en toe vertelt ze je met haar charmante Vlaamse accent dat je goed bezig bent en dat het knap is dat je zoveel doorzettingsvermogen hebt. 

De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Aan de linkerkant van het scherm kun je het menu uitschuiven waarin je jouw loopgeschiedenis bekijkt, een nieuwe training start of de instellingen bijwerkt. Rechtsboven staat je persoonlijke profiel. Verder zijn er handige toevoegingen zoals hardlooptips. Leuk, maar ook een deel reclame van het merk dat bijvoorbeeld ‘de beste’ schoenen verkoopt. De app is ondanks de reclame niet gratis. Een lessensessie met als doel bijvoorbeeld vijf kilometer joggen, kost vier euro. Per training krijg je een aantal punten, waarmee je korting krijgt op een volgende sessie. Toch valt de prijs mee als je je bedenkt dat je je per sessie zo’n 25 tot dertig lessen krijgt. Wat houd je nog tegen? ‘Lopen met die loopbeentjes’, zou Evy zeggen.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden