HPSTR
App

HPSTR Live Wallpaper

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

HPSTR Live Wallpaper

3
HPSTR
Voor:
Android
Prijs:
gratis, pro-versie € 2,22

Ben je uitgekeken op de standaard achtergronden van je Android-toestel? Of heb je zin in iets nieuws maar geen idee welke afbeelding je dan moet kiezen? Dan biedt HPSTR Live Wallpaper uitkomst. 

Met deze app maak je unieke achtergronden die je ook nog eens met enige regelmaat kunt laten wisselen. Als je HPSTR opstart, komt er een willekeurige maar unieke afbeelding in beeld. Vind je die niet zo interessant, druk dan op ververs om een nieuwe te kiezen. HPSTR haalt plaatjes uit Reddit, Unsplash en 500px. Daardoor kun je uit een oneindige reeks afbeeldingen kiezen. Alsof een oneindige reeks afbeeldingen niet genoeg is, kun je die ook nog een persoonlijke touch geven door vorm, effect of filter toe te voegen. Bij de gratis versie wordt dit door de app zelf gedaan. Bij de pro-versie kun je dat zelf doen. 

Ook kun je bij deze versie meerdere afbeelding in één creatie gebruiken. Maar dat is nog niet alles. HPSTR biedt ook de mogelijkheid om achtergronden te rouleren: per half uur, per zes uur, wat jij wilt. Uitgekeken raken op een achtergrond is dus onmogelijk. Is er dan niets op deze app aan te merken? Jawel hoor, je kunt bijvoorbeeld geen eigen foto’s instellen. En je kunt natuurlijk ook je vraagtekens zetten bij hoe zinvol steeds wisselende achtergronden eigenlijk zijn.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten