Kitchen Stories
App

Kitchen Stories

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Kitchen Stories

5
Kitchen Stories-app
Beschikbaar voor:
iOS, Android
Prijs:
Gratis

Wil jij je familie met kerst een uitgebreid diner voorschotelen maar heb je weinig ervaring in de keuken? Dan is Kitchen Stories precies de app die jij nodig hebt!

In een handig overzicht scrol je door de Engelse en Nederlandse recepten. Wil je specifieker zoeken, dan open je het filter en kun je ingrediënten en het type gerecht (hoofdgerecht, voorgerecht etc.) en de tijdsduur kiezen. Heb je een recept gevonden en geopend? Dan scroll je naar beneden voor info over het moeilijkheidsgraad, de tijd en de voedingswaarde. Scroll je nog verder, dan verschijnen er video’s waarin de basishandelingen worden voorgedaan die je voor dit recept moet kunnen. De filmpjes geven bijvoorbeeld uitleg over hoe je een avocado moet ontpitten of kip moet pocheren. Ideaal voor de leek. Onder de video’s staan de benodigdheden. Met één druk op je knop voeg je die toe aan je boodschappenlijstje. Verder staat het keukengerei aangegeven. Daarna is het tijd om echt te beginnen. 

In een aantal stappen wordt met uitleg en foto’s duidelijk gemaakt wat je moet doen. Bevalt het recept? Sla het op in je account, deel het met vrienden of voeg het toe aan je kookboek zodat je het makkelijk terug kunt vinden. Creëer en deel je liever je eigen recepten met anderen? Dat is ook mogelijk. Dus hop, de keuken in.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden