App

Microsoft Word

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Caspar
en Alexander

Microsoft Word

5
Systeem:
iOS, Android
Prijs:
Gratis

Er zijn genoeg apps te vinden waarmee je documenten op je smartphone kunt maken. Maar een goede tekstverwerker met net zoveel functionaliteit als op de computer, die zijn zeldzaam. Tot nu: Microsoft Word heeft namelijk tegenwoordig ook een smartphone-variant. 

De app is gratis, maar biedt twee uitbreidingsmogelijkheden: voor €5,99 krijg je de volledige versie van de app en een licentie voor een computer, een smartphone en een tablet. Voor €9,99 krijg je hetzelfde, plus een licentie voor nog vier computers, smartphones en tablets. Verder krijg je bij beide upgrades 1Tb aan cloudopslag. Het mooie is, dat je die upgrades waarschijnlijk niet eens nodig hebt! De gratis versie mist wat functies: zo kun je bijvoorbeeld geen WordArt gebruiken of de afdrukstand wijzigen. Maar de kans dat je die functies nodig hebt op je smartphone is vrij klein. 

Met de gratis versie hebben we bijvoorbeeld zonder moeite deze recensie geschreven. Het is natuurlijk niet heel fijn om grote hoeveelheden tekst te tikken op een touchscreen. Maar omdat de app volledig compatibel is met Word op je computer, is de app ideaal om alvast een beginnetje te maken van een werkstuk dat je verder op de computer kunt afmaken. Word voor smartphones is een mooie app, die je alle functionaliteit biedt die je nodig hebt. Je kunt er goed mee werken, omdat alles precies zo werkt als de computerversie van Word. We zijn Microsoft ontzettend dankbaar dat het zo’n goede app gratis aanbiedt! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten