Morecast
App

Morecast

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Morecast

4
Morecast
Beschikbaar voor:
iOS, Android
Prijs:
Gratis

Niets zo onvoorspelbaar als het weer. Of klopt deze uitspraak niet? Als je de app Morecast gebruikt, weet je in elk geval veel beter waar je aan toe bent als je naar buiten gaat. En de app heeft ook nog wat geinige extra’s.

De app begint met het belangrijkste: het weer van het moment op de plaats waar jij bent. Maar Morecast geeft meer informatie. Als je naar beneden scrolt, zie je de temperatuur en het soort weer van vandaag per dagdeel. Daaronder staat hetzelfde schema maar dan voor morgen. Nog een schermpje naar beneden vind je de zevendaagse weersverwachting en het is ook mogelijk om die van de aankomende twee weken te bekijken. Uiteraard heeft de app ook een buienradar. Het kaartje is alleen best vaag en de regen die erover trekt, is ook niet heel duidelijk te zien.

In de app kun je ook nog weerfoto’s bekijken die gebruikers over de hele wereld hebben gemaakt. Uiteraard kun je er zelf ookfoto’s plaatsen. En Morecast heeft nog meer opties. Zo kun je timelapses van het weer zien. De kwaliteit hiervan is alleen niet altijd goed. Ook is er een routeplanner, waarmee je het weer op je vertrekpunt en plaats van bestemming kunt zien en ontdekt hoeveel regen er onderweg over je heen gaat vallen. Je kunt het weer op twee plaatsen ook vergelijken en als laatste optie zijn er grafieken waarop allerlei gegevens te zien zijn, zoals de verwachte neerslag. Heel handig en overzichtelijk.Kortom, met deze app heb je het weer een beetje onder controle.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden