App

Snap Me Up

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Snap Me Up

4
Prijs:
Gratis
Beschikbaar voor:
Android

Voor vele scholieren is wakker worden een hel. Je komt maar niet je bed uit en zet je wekker honderd keer op snooze. Met Snap Me Up worden die vreselijke ochtenden vast wat leuker. Je maakt namelijk een foto van jezelf om de wekker te stoppen...

Na het downloaden van de app volgt een heel korte eenvoudige gebruiksaanwijzing. Daarna kom je in het startscherm. Rechts onderaan staat een rood knopje. Als je daarop drukt, kun je een nieuw alarm instellen. Daarna geef je het alarm een naam. Ook kun je een kleur kiezen voor het overzicht, en een muziekje. Natuurlijk kunnen daaronder de tijd en dagen ingesteld worden. Als laatste kies je de wakker-word-methode. Normaal, zoals bij elke wekker? Of met een Snap? 

​Als je wakker wordt met een Snap, dan gaat eerst je wekker af. Je pakt je mobiel en houdt je gezicht voor de camera. Dan klik je op het rode knopje en de foto is gemaakt. De wekker stopt meteen. Op het startscherm heb je een goed overzicht van welke alarmen je allemaal hebt gemaakt. Je kunt ze aan- en uitzetten of verwijderen. Rechtsboven kun je al jouw foto’s van je slaperige kop terugzien. ‘Kun je dan niet gewoon op de rode knop drukken zonder je gezicht te laten zien?’ Nee! Er zit gezichtsherkenning op de app waardoor je je gezicht wel moet laten zien, anders werkt het niet. Die herkenning kun je trouwens wel uitzetten in het menu linksboven.Harstikke grappige app. Handig en eenvoudig en wie wil er nu geen verzameling slaperige selfies? Downloaden dus, stelletje slaapkoppen!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden